mijn blog

mijn blog

Over het blog

In dit blog vertel ik meer over mijn planten. Daarnaast meld ik hier nieuws over mijn website. Naast recent fotowerk plaats ik daar zwart/wit werk dat ik momenteel nog aan het digitaliseren ben. Op www.wimmanders.nl kun je kennismaken met mijn fotowerk

dan zakt je toch de broek af

vanallerleiPosted by wim manders Fri, August 14, 2015 19:57:47

Bij het lezen van het volgende bericht, was ik blij op mijn bureaustoel te zitten: mijn broek ging spontaan van de billen... Zittend op mijn bureaustoel bleef de visuele schade beperkt en er waren, godzijdank, ook geen verdere getuigen... Hieronder het bericht dat nu.nl vandaag bracht:

Voormalig bestuurder woningverhuurder krijgt driekwart miljoen mee

Vesteda, de grootste woningbelegger van Nederland, heeft een voormalig bestuurder 742.000 euro betaald voor de drie maanden die hij vorig jaar werkte bij het bedrijf.

Dit meldt RTL Z vrijdag. Bestuurder Luurt van der Ploeg kreeg een beloning van 609.000 euro en nog eens 133.000 euro voor pensioen en andere premies in 2014 als topman van het bedrijf.

Zou hij niet zijn opgestapt dan had hij ongeveer 92.000 euro verdiend in de drie maanden. De televisiezender concludeert hiermee dat hij 650.000 euro heeft meegekregen voor zijn vertrek als afwikkelingskosten.

Vesteda belegt vooral geld van pensioenfondsen en verzekeraars uit Nederland. De woningverhuurder heeft in totaal 23.000 woningen in bezit. In het voorjaar investeerden ook twee buitenlandse beleggers in het bedrijf.

Van der Ploeg werkte al sinds 2010 bij Vesteda. Sinds 2010 was hij financieel topman. Vanaf juni 2013 fungeerde hij als interim topman, maar hij stopte hiermee in maart 2014. Hij zou toen zelf zijn opgestapt.

(ex nu.nl)  • Comments(0)