mijn blog

mijn blog

Over het blog

In dit blog vertel ik meer over mijn planten. Daarnaast meld ik hier nieuws over mijn website. Naast recent fotowerk plaats ik daar zwart/wit werk dat ik momenteel nog aan het digitaliseren ben. Op www.wimmanders.nl kun je kennismaken met mijn fotowerk

Onno Hoes

vanallerleiPosted by wim manders Sat, June 27, 2015 21:26:25

http://www.nu.nl/binnenland/4076711/burgemeester-onno-hoes-krijgt-eremedaille-van-maastricht.html Nou dat is echt werkelijk nieuws: een nicht krijgt een lintje. En waarom ki=rijgt hij dat lintje? Allerminst vanwege zijn verdiensten als burgervader van Maastricht; de problemen rond het delen werden zeker niet onder zijn bewind opgelost. Nee, hij krijgt een lintje omdat hij afscheid moest nemen als bewindvoerder van Limburg's hoofstad. Navrant is waarom hij zijn jas in de wilgen moest hangen: hij werd betrapt op vreemdgaan en als je als partner van Albert Verlinden door het leven gaat, word je aan de schandpaal gehangen.

Heb altijd gedacht dat lintjes waren voor mensen die zich op een uitzonderlijke manier voor de samenleving hebben ingezet...  • Comments(0)