mijn blog

mijn blog

Over het blog

In dit blog vertel ik meer over mijn planten. Daarnaast meld ik hier nieuws over mijn website. Naast recent fotowerk plaats ik daar zwart/wit werk dat ik momenteel nog aan het digitaliseren ben. Op www.wimmanders.nl kun je kennismaken met mijn fotowerk

Hoe krijgen we Nederland klein

FotografiePosted by wim manders Fri, June 14, 2013 19:54:35
Goh, eindelijk eens boude taal van Markie boy: het joch voorziet 'onvermijdelijke lastenverzwaringen.' Alsof dat niet van het begin af aan de inzet is geweest van de Vereniging voor Vrijheid en Democratie. Het is er immers de VVD steeds om te doen geweest de met veel strijd verkregen sociale verworvenheden af te breken en daarmee alle ruimte te geven aan Ondernemend Nederland.
Onlangs was er in Helmond nog een mooi voorbeeld: de plaatselijke wethouder (geen VVD-er overigens, maar wel van hetzelfde hout gesneden) achtte zichzelf 24/7 wethouder en vond het dientengevolge geheel legitiem om zich op kosten van de burger (de sukkel die belasting betaalt) van en naar de lokale kroegen te laten vervoeren. Denk nog even verder terug aan die zorgverzekeraars die exorbitante winsten incasseren. Kijk eens naar de banken, die met staatssteun (geld van diezelfde sukkels die belasting betalen) bezig zijn hun eigen vermogen te vergroten en er alles aan doen om ons, hun cliëntèle, zo veel mogelijk nul op het rekest te geven. Willen wij een hypotheek, gelukkig denken de banken mee: NEE, geen hypotheek dus. Neem daarbij de fraude in de ziekenhuizen, de totaal betekenisloze managers in de zorg, die alleen maar bezig zijn om de handen van het bed te houden, dan moet er toch onderhand een lichtje, wat zeg ik een vuurtoren, gaan branden.
Wordt het onderhand niet eens tijd dat we hier ons eigen Taksimplein gaan zoeken en zeggen tegen dat ultrarechts kabinet: Het is genoeg geweest, handen van de burger, ga je geld maar halen, daar waar het verknoeid werd!
En laten we vooral die pluche-socialisten à la Samson, nooit meer de kans geven ook nog maar één keer iets te vertellen te hebben over dit prachtige land, deze mensen die heel hard moeten werken om dit allemaal op te bouwen!

  • Comments(0)//blog.wimmanders.nl/#post41