mijn blog

mijn blog

Over het blog

In dit blog vertel ik meer over mijn planten. Daarnaast meld ik hier nieuws over mijn website. Naast recent fotowerk plaats ik daar zwart/wit werk dat ik momenteel nog aan het digitaliseren ben. Op www.wimmanders.nl kun je kennismaken met mijn fotowerk

Verrassing van Specks

AsclepiadaceaePosted by wim manders Fri, September 14, 2012 14:39:54

Een poos geleden heb ik bij Specks in Erkelenz (http://www.specks-exotica.com) een aantal planten gekocht, waaronder Edithcolea grandis en Editcolea sp. nova. Het waren mooie planten, maar om een of andere voor mij onduidelijke reden waren beide in no time rot. Ik wilde vooral die sp. nova graag weer hebben, maar de minimumorder bij Specks is 50 Euro. Ik heb ze een mailtje gestuurd en daarin verteld dat de planten zijn gesneuveld en niet begreep waarom. Wel heb ik ze gevraagd of ik toch een exemplaar van Edithcolea sp. nova zou kunnen bestellen. E. grandis heb ik al, dus het verlies van een tweede exemplaar was wat minder. Specks reageerde met een mail dat beide planten door hen naar mij zouden worden gestuurd: als service!

Vandaag zijn ze binnen gekomen, ze zien er prima uit. Dank heer en mevrouw Specks! Overigens ik heb al vaker materiaal van Specks gehad en dat is altijd prima in orde!

  • Comments(0)//blog.wimmanders.nl/#post37